Fotoalbum

Efterårsudflugt ved Nutidens Kvinder

Lørdag, den 29 september tog 14 medlemmer af Nutidens Kvinder Løgstør til Frederikshavn, hvor Nutidens Kvinder Frederikshavn havde arrangeret en festlig dag med udflugt rundt i Frederikshavn  - frokost og foredrag. 
Det blev en rigtig god dag. En stor bus til 8o personer kørte os rundt i omegnen og en guide fortalte os om historien bag det vi så. F,eks kørte vi gennem Bangsbo skovene til udsigten fra Pikkerbakkerne,( og vi havde dejligt solskinsvejr) her så vi en kanonstilling fra anden verdenskrig som stadig er bevaret. Vi kørte over de højeste bakker ved Frederikshavn, hvor bl.a Flade kirke ligger, en middelalderkirke fra 1267. Herfra var en fantastisk udsigt ud over den flade odde mod Skagen. I den gamle bydel Fladstrand, gjorde vi stop og gik gennem de små gader med de flot restaurerede huse. Vi kørte forbi Palmestranden til havneområdet og hele vejen fik vi god orientering. En rigtig dejlig tur. Efter en fin frokost var der foredrag af Wiera Lorentzen. En særdeles engageret fortæller. Hun fortalte om sin opvækst i Polen som jøde, flygtning i Danmark, uddannelse til læge på Københavns universitet, krigslæge og de oplevelser det har medført for hende, samt hendes egen personlige glæder og sorger. Og det var ikke så lidt hun havde nået og havde oplevet. Sidst på eftermiddagen vendte vi hjem til Løgstør fyldt godt op på både sjæl og legeme.
En rigtig god dag sammen med 80 glade damer fra Frederikshavn – Sæby – Århus og Løgstør. Næste år vil en lignende dag blive arrangeret i Århus den sidste lørdag i september.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.05 | 08:57

Hej, Jeg har fået noteret forkert kontonummer i forbindelse med annonce i telefonbogen. Vil I maile det - nanna@maegleren.dk
TAK Mæglerfirma Asger Larsen

...
13.03 | 13:55

Adresseændring pr. 01.03.2018
Medlemsnummer 1389
Anni Frost
Fischers Have 19
9670 Løgstør
tlf. 30229888

...
14.09 | 09:51

Hvad er 1/2 dåse bagepulver ? Det er et vidt begreb da der er forskellige gram i.

...
05.02 | 13:56

Hej igen, vi skal have et bestyrelsesseminar og forberede generalforsamling. Vi skal bo i et sommerhus i Løgstør. Jeg har lige talt med Vivian

...
Du kan lide denne side