Fotoalbum

”Så er der serveret”

Nutidens Kvinder i Løgstør havde i sidste uge besøg af cabareten ”Det er bare os”. Deres forestilling var sammensat af 20 sange/viser, monologer og sketcher ”Så er der serveret”. Og det kom de ganske godt fra. Flere af teksterne var skrevet af forfatteren Carl-Erik Sørensen, der også er leverandør af tekster til Cirkusrevyen. Så der var en ganske god kvalitet i teksterne.
De ivrige og glade cabaretfolk kom ganske flot fra forestillingen. Flere af teksterne var vel ikke helt ”stuerene”, men gik vel af og til lige til stregen. Bedst var deltageren når de gjorde sjov med en del af vores levevilkår og dagligdag. En ganske sød vise omhandlede de efterhånden indskrænkede levevilkår, vi byder en pingvin, når isen smelter, hvor den bor. Problemstillingen ”de gamle” og robotstøvsugeren indgik også et af numrene. 
En sang som med titlen Kærlighed & Kronvildt blev fremført meget kvikt og meget musikalsk. Den fik stort bifald. 
Knap 60 var mødt frem på Christiansminde for at nyde forestilling, kaffen og lagkagen. Og de fik en god og festlig aften. Mon ikke samarbejdet mellem ”Det er bare os” og Nutidens kvinder fortsætter til næste år.    

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.05 | 08:57

Hej, Jeg har fået noteret forkert kontonummer i forbindelse med annonce i telefonbogen. Vil I maile det - nanna@maegleren.dk
TAK Mæglerfirma Asger Larsen

...
13.03 | 13:55

Adresseændring pr. 01.03.2018
Medlemsnummer 1389
Anni Frost
Fischers Have 19
9670 Løgstør
tlf. 30229888

...
14.09 | 09:51

Hvad er 1/2 dåse bagepulver ? Det er et vidt begreb da der er forskellige gram i.

...
05.02 | 13:56

Hej igen, vi skal have et bestyrelsesseminar og forberede generalforsamling. Vi skal bo i et sommerhus i Løgstør. Jeg har lige talt med Vivian

...
Du kan lide denne side