Forårstur 2013

Hvad mon Anny skælder ud over....he he

Hvilken turist...he he

Der bliver snakket meget dyb snak her....:-)

Forårstur.

 

Nutidens kvinder i Løgstør har været på en vellykket forårstur lørdag den 25. maj. Turen gik til egnen omkring Mariager fjord. Først forbi Bramslev bakker og igennem bakkelandskabet nord for fjorden med de karakteristiske gravhøje. Første stop var i Stines Minde. Det lille fiskerleje, der ligger i det skønneste landskab helt nede ved en lille bugt ved fjorden. Her nød man formiddagskaffen.

Herefter gik turen forbi Hadsund og over broen til fjordens sydside. Her kørte bussen langsomt igennem den gamle industriby Assens, som stadigvæk bære et kraftigt præg af datidens sociale skel. Funktionærerne ved cementfabrikkerne havde deres boliger i byens østlige ende, og de mere beskedne arbejderboliger blev placeret i byens vestlige del. De sociale skel var dengang så store, at arbejderen ikke kunne handle i samme Brugs, der var oprettet til funktionærer og egnens bønder. I dag er Dansk Salts omfattende indvindings- og udskibningsanlæg placeret i Assens.

Derefter gik turen til Mariager kirke. Herfra ledte en ung pige fra byen deltagerne igennem de gamle gader ned til havnen, hvor man gik ombord i turistskibet Svanen. Undervejs på den smukke sejltur til Hobro spiste man de medbragte ”madpakker”. I Hobro ventede bussen, og sidste stop på turen var Dansk Nutidsmuseum i Aars. Turen  var meget hyggelig og vellykket, men desværre var der for få medlemmer der havde tilmeldt sig turen. Bussen var i Løgstør igen kl. 17 og alle der deltog tilkendegav at det havde været en dejlig dag, og vejret var med os lige fra starten.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.05 | 08:57

Hej, Jeg har fået noteret forkert kontonummer i forbindelse med annonce i telefonbogen. Vil I maile det - nanna@maegleren.dk
TAK Mæglerfirma Asger Larsen

...
13.03 | 13:55

Adresseændring pr. 01.03.2018
Medlemsnummer 1389
Anni Frost
Fischers Have 19
9670 Løgstør
tlf. 30229888

...
14.09 | 09:51

Hvad er 1/2 dåse bagepulver ? Det er et vidt begreb da der er forskellige gram i.

...
05.02 | 13:56

Hej igen, vi skal have et bestyrelsesseminar og forberede generalforsamling. Vi skal bo i et sommerhus i Løgstør. Jeg har lige talt med Vivian

...
Du kan lide denne side