Sommertur til Hamborg

For snart 3 uger siden nemlig i slutningen af maj var Nutidens Kvinder  i Løgstør  på en 4 dages tur til Hamburg. På vejen derned blev formiddagskaffen indtaget i Tørskind grusgrav som er omdannet til skulptur og naturpark med store landsskabsskulpturer udført af Robert Jacobsen også domkirken i Haderslev blev besøgt. Efter grænsen var der eftermiddags kaffe i porselæns markedet ” Die Porcelænsbørse ” Sidst på eftermiddagen nåede vi vores hotel, et dejligt 4* hotel med gode faciliteter.

I Hamburg fik deltagerne en tur med bus rundt i byen med en lokal guide, men der var også afsat tid til på egen hånd til at udforske den store by. Deltagerne besøgte Miniature Wunderland, der rummer nogle af verdens største modeljernbaner, hvor mange hundrede tog styret af computere kører rundt i fantastiske landskaber. For de fleste var turens højdepunkt dog en sejltur rundt i Hamburgs havn. Turbåden kunne sejle helt tæt på et af de imponerende containerskibe, der lå i havnen og sikkert lastede i tusindvis af containere.

På vejen hjem gik turen langs den dansk / tyske grænse til kunstmuseet, hvor kunstneren Emil Nolde`s billeder er udstillet. Deltagerne gav udtryk for tilfredshed med de mange oplevelser og der var ros til hotellet, som kræsede for deltagerne med det dejligste mad.  

Der er endnu ingen billeder i fotoalbummet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.05 | 08:57

Hej, Jeg har fået noteret forkert kontonummer i forbindelse med annonce i telefonbogen. Vil I maile det - nanna@maegleren.dk
TAK Mæglerfirma Asger Larsen

...
13.03 | 13:55

Adresseændring pr. 01.03.2018
Medlemsnummer 1389
Anni Frost
Fischers Have 19
9670 Løgstør
tlf. 30229888

...
14.09 | 09:51

Hvad er 1/2 dåse bagepulver ? Det er et vidt begreb da der er forskellige gram i.

...
05.02 | 13:56

Hej igen, vi skal have et bestyrelsesseminar og forberede generalforsamling. Vi skal bo i et sommerhus i Løgstør. Jeg har lige talt med Vivian

...
Du kan lide denne side