Generalforsamling 2020

Elly Andersen har været revisor i en årrække, men ønsker ikke genvalg i år. Bestyrelsen takke for det fine samarbejde der har været.

Bodil jensen har indtil nu været revisor suppleant men er nu vores nye revisor frem for Elly Andersen

Hanne Kristensen er valgt ind som vores nye revisor suppleant

 Generalforsamling 4. februar 2020 

 

Vi har i aften afholdt vores årlige generalforsamling. På valg var Formanden Vivian Pedersen, kasserer Tove Nielsen og Hanne Hansen, Samt suppleanter Anny Jensen og Anny Madsen. Alle ønskede genvalg blev også valgt. Af revisorerne var Elly Andersen på valg og Som suppleant Bodil Jensen. Her ønskede Elly ikke genvalg, men Bodil ville gerne stille op som revisor, derfor blev Hanne Kristensen valgt ind, som revisor suppleant. Bestyrelsen takker Elly Andersen for hendes arbejde igennem årene, og Vivian overrækker hende en Buket blomster for hendes arbejde igennem årene.

Sidste år havde bestyrelsen et punkt, ang. Ændringer af vedtægterne, omkring udmeldelsen af foreningen, hvilket der hidtil skulle været skriftligt. Men ændringen er nu vedtaget at det fremover kan ske blot, via kontakt til foreningens kasserer.

Under middagen underholdt Jørn Overgaard med musik. Efter middagen, prøvede bestyrelsen som noget nyt at høre forsamlingen om deres ønsker til nye arrangementer. Og der er kommet mange gode forslag. Som vi vil gøre brug af i det nye program.

Vi alle i Bestyrelsen takker for en god og hyggelig aften, som blev afholdt på Hotel Du Nord.  

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.01 | 21:04

hvor finder jeg bankkontonr. karsten Hansen

...
10.09 | 21:25

Teaterforestillingen "Danner er d. 12. september på Vitskøl - og ikke d. 12. okt.!!!

...
24.05 | 08:57

Hej, Jeg har fået noteret forkert kontonummer i forbindelse med annonce i telefonbogen. Vil I maile det - nanna@maegleren.dk
TAK Mæglerfirma Asger Larsen

...
13.03 | 13:55

Adresseændring pr. 01.03.2018
Medlemsnummer 1389
Anni Frost
Fischers Have 19
9670 Løgstør
tlf. 30229888

...
Du kan lide denne side