Medlemmer

Hvem kan blive medlem ?

ALLE - kan blive medlem. Vi har 365 medlemmer både fra byen, opland og fra andre byer som Skive og Nibe. Vi er i alle aldre, vores ældste medlem er 92 år og vores yngste 38 år. Vi vil rigtig gerne have flere medlemmer i alle aldersgrupper, da vi laver tiltag som alle kan have interesse for.

Hvad koster det at være medlem ?

Det årlige kontingetet er kr. 150,-, og kan kun betales for et år ad gangen, hvilket har skærings dato pr. 1. januar. Du kan melde dig ind hvornår du vil, men hvis du eks. melder dig ind d. 17. juli, betaler du stadig fuld kontingent for resten af året.
Kontingentet skal betales årligt og senest d. 1. februar, girokortet kommer med posten først i januar måned sammen med det årlige nyhedsbrev.

Er du ikke medlem ?

Er du ikke medlem men ønsker at melde dig ind i vores forening, gøres det meget nemt. Du skriver en mail til Anny, at du ønsker medlemsskab. Mailen skal indeholde Navn, adresse, telefonnummer og evt. mailadresse. Anny sender dig så et girokort samt program, og når girokortet er registreret hos Anny, er du medlem. Girokortets kvitteringsdel er således dit medlemsbevis, så HUSK at gemme denne.
Har du ikke mail, kan du selvfølgelig også kontakte Anny pr. telefon på 98672003.

Ønsker du at melde dig ud af foreningen.

Har du ikke lyst at være medlem af foreningen, skal du lave en skriftelig udmeldelse og sende den med posten til Anny Madsen, Højvej 3, 9670 Løgstør, eller pr. mail anny@nutidenskvinderlogstor.dk. Du vil således blive udmeldt med kraft pr. 1. januar.

Tillykke til Betty for overrækkelsen af 
"MUSLINGE PRISEN"

Muslingeprisen gik til Betty Østergaard

15-08-2014

Formanden for Nutidens Kvinder, Betty Østergaard, blev i aftes hædret med Muslingeprisen.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Løgstør Kulturråd uddelte i aftes årets Muslingepris ved Kulturladen i Løgstør. Og modtageren blev en af de virkelig aktive ildsjæle i byen.

Betty Østergaard blev i 1998 formand for Nutidens Kvinder, der dengang hed Aktive Kvinder, og den post bestrider hun stadigvæk. Selv om hun er fyldt 75 år, sprudler hun stadig af energi, og det var da også en stolt formand, der i går fik prisen overrakt af formanden for Løgstør Kulturråd, Tut Sønderstrup.

Med æren følger også kolde kontanter på 3000 kroner skænket af Spar Nord, og det er penge, som falder på et tørt sted, lo Betty Østergaard, som også fik et maleri af den lokale Løgstørkunstner, Karsten Hansen samt et indrammet diplom til at hænge på væggen.

"Der er vel ingen i Løgstør, som ikke kender campingvognen med nybagte vafler. Som formand for 364 medlemmer trækker du et stort læs," sagde Tut Sønderstrup til Betty Østergaard ved overrækkelsen og fortsatte:

"Ved at læse jeres program, kan man godt undre sig over, hvornår I selv holder pause. I hylder den danske sangskat, I har pileflet, udflugter, rejser, seniordans, læsekreds, hvor 19 medlemmer læser og kommenterer litteratur. Foredrag om forskellige emner, og I har overskud til også at have et sponsorbarn."

Betty Østergaard er født og opvokset i Thy, og selv om hun har boet mange år i Himmerland har hun bevaret sin hjemstavnsdialekt, som hun íkke laver om på.

Æresmedlem

 Vore tidligere bestyrelsesmedlem gennem mange år Elin Olsen blev på sin 80 års fødselsdag d. 9. marts 2011, udnævnt til æresmedlem af Nutidens Kvinder Løgstør.

Æresmedlem

Da Betty Østergaard i forbindelse med generalforsamling i 2015, valgte at trække sig som bestyrelsesformand, blev hun udnævnt til æresmedlem af Nutidens Kvinder Løgstør.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.09 | 21:25

Teaterforestillingen "Danner er d. 12. september på Vitskøl - og ikke d. 12. okt.!!!

...
24.05 | 08:57

Hej, Jeg har fået noteret forkert kontonummer i forbindelse med annonce i telefonbogen. Vil I maile det - nanna@maegleren.dk
TAK Mæglerfirma Asger Larsen

...
13.03 | 13:55

Adresseændring pr. 01.03.2018
Medlemsnummer 1389
Anni Frost
Fischers Have 19
9670 Løgstør
tlf. 30229888

...
14.09 | 09:51

Hvad er 1/2 dåse bagepulver ? Det er et vidt begreb da der er forskellige gram i.

...
Du kan lide denne side